zaterdag 7 april 2012

Heerlijk pasen en een prachtig nieuw patroon!

Het was weer een heerlijk maar overvol weekje. Maar ach, wie herkent dat niet! Deze week heb ik samen met Heleen haar prachtige patroon nog eens goed doorgelezen en nagekeken, waarna ze de laatste puntjes op de i kon zetten en nu staat hij dan ook al in de webshop. Speciaal voor Wol met Verve heeft ze een patroon gemaakt van de door haar ontworpen brei- en haaknaaldenmap. Ik ben er ontzettend blij mee dat ik hem exclusief mag verkopen want hij is echt geweldig! Kijk maar......
Speciaal voor mij heeft ze hem gemaakt in deze prachtige stoffen van Amy Butler, toch wel mijn favoriete stofontwerpster van dit moment. Ik zal hem vast heel veel gebruiken maar hij zal vooral ook een mooi plekje krijgen waar ik er dagelijks van kan genieten door er gewoon al naar te kijken.

En zojuist heb ik dan ook eindelijk de beloofde update van de 'bijna effen' sokkenwol doorgevoerd in de webshop. Er is nu een aanbod van 12 verschillende kleuren. Je kunt ze natuurlijk voor allerlei projecten gebruiken maar vooral je breiwerk met een druk (kant)patroon komt er prachtig in uit. 


Ik wens jullie allemaal een gezellig en creatief paasweekend!

Groetjes, Sylvia2 opmerkingen:

  1. Syl, het was een genot om van de week met je samen te werken. Je effen wolletjes zijn fantastisch. Eigenlijk wil ik ze allemaal wel op voorraad(ahum, ik heb denk ik al wel de helft heb)Ze zijn om van te smullen. Jij een heel fijn paasweekend en rust maar lekker uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat ziet er prachtig uit. De wol is heel mooi van kleur. Lekker zomers....Die map voor brei- en haaknaalden is ook heel interessant.
    Fijne Paasdagen en groeten van Willemien.

    BeantwoordenVerwijderen