maandag 2 april 2012

Leer en meer!

En dan zijn we zo opeens weer ruim een week verder, en wat voor een week! Een week van verhuizen, van wat al bijna 8 jaar mijn vertrouwde stekkie is op de campus naar een ander gebouw waar alles nieuw is maar wat ook weer even wennen is. Naar een veel kleinere kamer waar we nauwelijks al onze testsystemen kwijt kunnen maar dat is natuurlijk een luxe probleem! Het is wel heerlijk om een kamer te hebben met zijn drietjes en niet in een grote, lawaaierige omgeving te moeten werken..........


De kamer staat in scherp contrast met de kleurrijke kamer waar ik de avonden doorbreng, omgeven door wol en lapjes. Nu nog nadenken over wat passende kunst en accessoires om de boel wat op te leuken maar mijn voorstel om gehaakte gordijntjes op te hangen werd nou niet echt enthousiast ontvangen door de heren waar ik de kamer mee deel, gek he!? 

Een week ook van de introductie van mijn wol-abonnement, de 'Wol met Verve Kwartaalselectie' , die met open armen ontvangen werd! Wat geweldig dat er zoveel mensen mee willen doen! Hierbij natuurlijk geen foto want de inhoud blijft nog even geheim!

Tussendoor een bezoekje aan Henk en Corrie van 'SEMK Botswana' , de stichting die ik via mijn webshop steun. Normaliter ga ik met een grote boog om Rotweillers heen maar deze nieuwe aanwinst durfde ik zelfs even te aaien, nog wel.............


Ik mocht ook even het nieuwe angorageitje Lies bewonderen.  Helaas geen duidelijke foto kunnen maken maar haar vachtje zag er al veelbelovend uit! Wat een mooie, zachte krulletjes! Dat belooft wat dit najaar.

En als laatste, op zondag een bezoek aan 'Het Leerlokaal' in Arnhem. Er was een open dag en we zijn gaan kijken op uitnodiging van een vriendin die net overstag was gegaan voor een speciale naaimachine om leer te kunnen naaien. Fantastisch om te zien wat je daar allemaal kunt leren en maken, geweldige voorbeelden gezien........(meer foto's op de website van Het Leerlokaal)Ik heb me gelukkig in kunnen houden en maar 1 lapje leer gekocht en dan nog wel een die zo soepel is dat ik hem kan verwerken op een 'gewone' naaimachine. Meer hobby's zijn niet gewenst hier in huize 'Wol met Verve' wegens een chronisch gebrek aan tijd, maar wat ontzettend mooi allemaal! Misschien gewoon een keer een workshop van 1 dag? Moet toch kunnen zonder gelijk verslaafd te raken!

En oh ja, vergeet ik het bijna! Ook een aardige voorraad 'bijna effen' strengen sokkenwol geverfd voor de shop, maar het zal helaas wel vrijdag worden eer ik wat goede foto's kan maken want tegen de tijd dat ik eindelijk thuis ben doordeweeks, is het licht niet echt geschikt voor fatsoenlijke foto's. Komend weekend dus hopelijk een update. En...... binnenkort ga ik het assortiment ook uitbreiden met leuke patronen, maar daarover later meer!


3 opmerkingen:

 1. Ja zeker een druk weekje maar ook leuke dingen zoals dat leerlokaal!! Lijkt me ook erg leuk 1 zo'n dagje workshop. En wordt ons geduld weer op de proef gesteld? Ben heel beneiuwd naar je nieuwe kleurtjes! Zal vast weer erg mooi zijn! Of mag ik morgen al wat zien hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ok ok, ik heb de strengen al in de tas gekiept, je mag er morgen even naar kijken :P

   Verwijderen
 2. Druk, druk dus en dat is helemaal niet erg als je bezig bent met dingen die je leuk vindt..
  Denk er over om mee te doen met de kwartaalselectie. Nu is de basic al volgeboekt heb ik begrepen, dan gaan we voor die andere.....zal nog even bekijken hoe het werkt.
  Groeten van Willemien.

  BeantwoordenVerwijderen