donderdag 22 maart 2012

Bijna weekend!

Ik werk bijna full-time maar 2 vrijdagen per maand ben ik lekker vrij. En morgen is het gelukkig weer zo ver! Deze vrije dag is voor mezelf, voor mijn webshop, om lekker de hele dag bezig te zijn met verven en andere wollige zaken.Om te genieten!

Vanavond luid ik het weekend vast in en nestel ik me lekker op mijn favoriete plekje met een pot thee en met de nieuwste ...........

 'Mollie Makes' Issue 12


Heerlijk om leuke idee├źn op te doen, bij weg te dromen, heerlijke patroontjes uit te maken. Kortom, een geweldig leuk en inspirerend blad voor creatievelingen en liefhebbers van kleur! Als je op de foto klikt kom je op de al even inspirerende blog met leuke gratis downloads van patroontjes uit eerdere nummers.

Onderstaand zakje (voor spitzen of andere dansschoenen) + kussenhoesje maakte ik onlangs na aanleiding van een artikel in Mollie waarin je leuke prints zag op gekleurde stof. Deze stof is niet echt heel woest zodat het printje nog goed te zien en te lezen is. Een simpel maar leuk zelfgemaakt cadeautje voor een nichtje dat haar dansopleiding doet op de dansacademie Lucia Marthas (zegt een hele trotse tante!)Alvast een heel fijn en zonnig weekend toegewenst!

2 opmerkingen:

  1. Geniet van je vrije dag en het weekend; aan het weer zal het niet liggen.....

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik hoop dat je genoten hebt van je lang weekend. Dat tasje is wel erg leuk geworden. Heb je mooi gemaakt, trotse tante!

    BeantwoordenVerwijderen